Werken bij ons

Vacature invalkracht pedagogisch medewerker (HBO werk- en denkniveau)

VANDAAG BSO is een groeiende organisatie. Daarom hebben we regelmatig versterking nodig. Iemand die in eerste instantie af en toe komt invallen op onze locaties. Het gaat in het begin niet om heel veel uren, maar wat niet is, kan nog komen!

We waarschuwen je maar vast: het is hard werken bij VANDAAG BSO. Je runt je eigen locatie of staat als tweede leid(st)er op de groep. Je bedenkt activiteiten die ‘out of the box’ zijn en draagt onze visie uit naar de kinderen en ouders. Dit betekent dat je met de kinderen vooral sportief bezig bent, de natuur in trekt en kinderen bekend maakt met cultuur. We verwachten een actieve en enthousiaste houding. We maken heel actief gebruik van sociaal media dus enige ervaring, interesse en enthousiasme op dat gebied is heel prettig!

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je hart voor kinderen hebt en het leuk vindt om iets met ze te ondernemen. Verder moet je over een passende beroepskwalificatie (minimaal MBO 4-niveau, met HBO werk- en denkniveau) beschikken en in Drachten wonen of binnen een straal van 10 km. Als je bij ons wilt werken, gaan we ervan uit dat je achter het concept van VANDAAG staat en dat je eigen kinderen ook (deels) naar de BSO gaan. Salaris is conform CAO kinderopvang (schaal 6, trede 9).

Geïnteresseerd in zo’n afwisselende baan? Stuur dan een brief met je motivatie en een beknopt CV naar info@kindvandaag.nl. 

Ga terug


vacature-invalkracht-pedagogisch-medewerker-hbo-we