Contact

 

Op last van de overheid is de kinderopvang tot en met 6 april 2020 alleen geopend voor ouders met vitale beroepen. Kinderopvang en onderwijs bieden gezamenlijk deze opvang aan.  Behoort u tot de doelgroep “vitale beroepen” en heeft u opvang nodig? Hieronder staat hoe u deze opvang aan kunt vragen.

 

KDV:

Op dit moment bieden wij deze opvang aan op twee locaties: KDV Suderhiem in Drachten en KDV Broeksterwâld. Heeft u opvang nodig voor uw kind tussen 0-4 jaar? Mail dan naar [email protected] of bel/app naar 06- 28 34 68 69. Geef hierbij aan op welke locatie u opvang wenst.

BSO algemeen:

Noodopvang en thuisonderwijs voeren wij samen met de scholen uit. Deze noodopvang is op een aantal scholen geclusterd (dus niet op onze reguliere locaties). Doel is om tijdens deze noodopvang het onderwijs (op afstand/digitaal) te ondersteunen. De kinderen bij de noodopvang krijgen hetzelfde aanbod als de kinderen thuis. De locaties waar noodopvang is gerealiseerd is als volgt:

BSO Drachten/Boornbergum:

 De noodopvang wordt op dit moment voor Drachten en Boornbergum geclusterd in de Drait, in de Brede School. Via [email protected]ium.nl of 06-25 77 29 81 kunt u melden dat u noodopvang nodig heeft.

BSO Opeinde/Boelenslaan/Houtigehage/Drachtstercompgnie:

De noodopvang vanuit deze dorpen is geclusterd in Drachten en vindt plaats in het IKC in Rottevalle. Aanmelden kan via de directeur van uw school, deze coördineert het verder.

BSO Broeksterwâld/Rinsumageest/Jistrum:

De opvang voor deze locaties is in Broeksterwâld. U kunt zich aanmelden via 06-16 20 08 61