KDV

VANDAAG Kinderdagverblijf

VANDAAG Kinderdagverblijf is er voor ieder kind van 0-4 jaar. Op meerdere locaties van VANDAAG kun je hele dag terecht voor opvang. Waar er wordt gespeeld, ontdekt en nieuwe vriendjes worden gemaakt. Welkom bij VANDAAG!

VANDAAG KDV

De kinderen kunnen ‘s ochtends voor werk al gebracht worden tussen 7.30 en 8.30 uur. Vroege vogel? Geen probleem, want vanaf 6.30 uur is in overleg ook mogelijk. Neem hiervoor even contact op met je locatie wanneer je meer wilt weten. Tussen de middag wordt er samen gezond (op sommige locaties zelfs warm) geluncht. Wij creëren een fijne omgeving waar ieder kind zich thuis en veilig mag voelen. 

Ook wanneer je alleen opvang ‘s middags nodig hebt, kun je bij VANDAAG terecht tussen 13.00 en 13.30 uur. Ook al wordt er de hele dag of  alleen ‘s middags van de opvang gebruik gemaakt. Bij VANDAAG is het altijd één groot feest. Vol activiteiten voor baby’s, dreumesen en peuters, passend bij de fase van hun leven. We trekken erop uit, knutselen erop los, maken muziek en gaan op avontuur de natuur in. Ook worden er geregeld vanuit de locaties uitjes georganiseerd zoals naar de boerderij of tuincentrum. Er is zoveel te ontdekken en spelenderwijs mag iedereen zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. 

Peuterplus

VANDAAG Kinderopvang biedt opvang dat past bij het kind van VANDAAG. Bij iedere fase passen andere activiteiten. Wij werken met kleine groepen en vaste leidsters, waardoor ze ieder kind kennen en weten wat er nodig is. De jongste kinderen beginnen in de baby en dreumes groep. Vanuit daar stromen ze naar de peutergroep wanneer ze hieraan toe zijn. In deze peutergroep worden ze voorbereid op de volgende fase: de basisschool. Met dit Peuterplus programma is de overgang straks minder groot en nemen we ze mee aan de hand in de voorbereiding naar deze bijzondere stap. Want voor je het weet, is het al zover.

Ontdek VANDAAG

Kom gerust eens langs om kennis te maken. Vinden we allen maar leuk! Als jullie van tevoren even bellen of appen, ontvangen de leidsters jullie met open armen. Zo kun je alvast de sfeer van VANDAAG ontdekken en met eigen ogen zien hoe fijn, ongedwongen, veilig en vertrouwd VANDAAG Kinderopvang is. Weet jij voldoende? Lees dan hier hoe je direct een aanmelding kunt versturen.