Tarieven

Tarieven KDV

VANDAAG werkt met meerdere pakketten, zodat er voor iedereen een passende oplossing is. De tarieven zijn inclusief luiers, voeding (m.u.v. flesvoeding) en andere verzorgingsmiddelen. Daarnaast werkt VANDAAG met een afname per dagdeel: een halve of een hele dag. Een hele dag staat voor 11 uur opvang en een halve dag 6 uur.  

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 7.30 en 8.30 uur. Voor de ouders bij wie de werkdag al vroeg begint, kunnen onze leidsters vanaf 6.30 uur aanwezig zijn. Dit kan alleen in overleg. Alleen opvang in de middag nodig? Dan zijn de kinderen welkom tussen 13.00 en 13.30 uur. Na 16.30 uur kunnen ze weer opgehaald worden.

De pakketten

Heb je vragen over één van onderstaande pakketten? Neem dan gerust contact met ons op! 

  • Het basispakket

Met het basispakket heb je het jaarrond recht op opvang. 52 weken lang, exclusief officiële feestdagen. Het tarief is €8,94 per uur. 

  • Het schoolwekenpakket

De naam verklapt het al. Hiermee heb je recht op 40 weken lang opvang buiten de schoolvakanties, exclusief officiële feestdagen. Het tarief is €9,50 per uur. 

  • Het flexibel- of vakantiepakket

Hier betaal je alleen de dagen of dagdelen wanneer er gebruikt wordt gemaakt van de opvang, exclusief officiële feestdagen. Het tarief is €10,08 per uur. 

Toeslagen

Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang, kun je toeslag aanvragen via www.toeslagen.nl. Je ontvangt dan kinderopvangtoeslag voor de uren dat VANDAAG opvang biedt. Deze toeslag is inkomensafhankelijk. Meer informatie vind je ook op www.belastingsdienst.nl