Tarieven

Tarieven KDV

VANDAAG werkt met meerdere pakketten, zodat er voor iedereen een passende oplossing is. De tarieven zijn inclusief luiers, voeding (m.u.v. flesvoeding) en andere verzorgingsmiddelen. Daarnaast werkt VANDAAG met een afname per dagdeel: een halve of een hele dag. Een hele dag staat voor 11 uur opvang en een halve dag 6 uur.  

De kinderen kunnen gebracht worden tussen 7.30 en 8.30 uur. Voor de ouders bij wie de werkdag al vroeg begint, kunnen onze leidsters vanaf 6.30 uur aanwezig zijn. Dit kan alleen in overleg. Alleen opvang in de middag nodig? Dan zijn de kinderen welkom tussen 13.00 en 13.30 uur. Na 16.30 uur kunnen ze weer opgehaald worden.

De pakketten

Heb je vragen over één van onderstaande pakketten? Neem dan gerust contact met ons op! 

  • Het basispakket

Met het basispakket heb je het jaarrond recht op opvang. 52 weken lang, exclusief officiële feestdagen. Het tarief is € 10,25 per uur. 

  • Het schoolwekenpakket

Met het 48 wekenpakket heb je jaarrond recht op 48 weken lang opvang, exclusief de week tussen Kerst en Oud en Nieuw en gedurende drie weken van de zomervakantie voor regio Noord. Het tarief is € 10,57.

Toeslagen

Wanneer je gebruik maakt van kinderopvang, kun je toeslag aanvragen via www.toeslagen.nl. Je ontvangt dan kinderopvangtoeslag voor de uren dat VANDAAG opvang biedt. Deze toeslag is inkomensafhankelijk. Meer informatie vind je ook op www.belastingsdienst.nl