KDV Broeksterwâld

KDV Broeksterwâld

Ds. Feitsmawei 1
9108 NE, Broeksterwâld
Tel.
LRK-nummer 291701309

Sjoukje K

Nynke

Op verzoek van ouders uit het dorp openen wij per 1 februari een KDV met een eigen peuterplus in Broeksterwâld in het dorpshuis. Bij VANDAAG vinden we de leefbaarheid in de dorpen erg belangrijk, zodat kinderen nu en in de toekomst in hun eigen dorp naar school en de opvang kunnen. Daarom geven we graag gehoor aan de oproep van ouders om opvang in het dorp te realiseren.

Bij VANDAAG staat het kind centraal. Wij bieden alle kinderen een uitdagend aanbod dat aansluit bij de verschillende type kinderen en hun ontwikkelingsfase. Elk kind ontwikkelt op zijn of haar eigen wijze en daar spelen wij standaard op in. Voor peuters hebben wij een uitdagend peuterarrangement (een dagdeel) waarbij we ze voorbereiden op de basisschool. De kinderen die naar het KDV komen sluiten automatisch aan bij het peuterplus aanbod. Maar het is ook mogelijk om dit los af te nemen.

Bij het Peuterplus aanbod kijken we naar wat het kind nodig heeft. Dus kan het aanbod per kind wisselen. We proberen iedere kind uit te dagen en op zijn/haar eigen wijze voor te bereiden op de basisschool

Wij zijn vijf dagen in de week geopend van:
7.30 - 18.30 uur (op verzoek ook mogelijk vanaf 6.30)
Ook in de vakantieperiodes zijn wij gewoon geopend!


Terug naar alle locaties