Meest gestelde vragen

U kunt een inschrijfformulier opvragen bij het kantoor via [email protected] of telefonisch via 0512 - 79 00 11.

Bij VANDAAG werken we met dagdelen. Een dagdeel op de BSO loopt vanaf einde schooltijd tot 18.30. U kunt uw kind(eren) vanaf 17.00 uur ophalen. Bij het KDV is een dagdeel 6 uur en een hele dag 11 uur.
Het is mogelijk om voorafgaand aan de start van de opvang uw kind(eren) een middag of een paar uur te laten proefdraaien op de locatie. Op deze manier kan uw kind rustig wennen en kennismaken met de leidster(s).

U kunt wijzigingen doorgeven via de ouderapp van Bitcare of als dat niet lukt bij de leidster op de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens.

U kunt afmeldingen doorgeven via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heeft u een inlogcode voor BitCare, dan kunt u het via de BitCare-app doorgeven.

U kunt  extra dagen aanvragen via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heeft u een inlogcode voor BitCare, dan kunt u het via de BitCare-app aanvragen.

Tijdens studie(mid)dagen van de school is uw kind van harte welkom op de opvanglocatie! Indien de studiedag valt op een middag dat uw kind al op de BSO komt hoeft u hiervoor niet extra te betalen.

Opzeggen kan met een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan per de 1e van de maand. De opzegging moet via de mail ingediend worden.

Wij zijn gesloten op nationale feestdagen, voor 2020 zijn dat:

  • nieuwjaarsdag 1 januari 2020
  • 2e paasdag 13 april 2020
  • Koningsdag 27 april 2020
  • Bevrijdingsdag 5 mei 2020 (1 keer in de vijf jaar gesloten)
  • Hemelvaartsdag 21 mei 2020
  • 2e pinksterdag 1 juni 2020
  • 1e Kerstdag 25 december 2020

Afwijkende sluitingstijden:

  • Kerstavond 24 december 2020 sluiten we om 17.00 uur
  • Oudejaarsavond 31 december 2020 sluiten wij om 17.00 uur

VANDAAG werkt nauw samen met Kijlstra Personenvervoer. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en een certificaat Eerste Hulp voor kinderen. Naast taxivervoer werken wij ook met vrijwilligers die kinderen van de school naar de opvanglocaties brengen. Al onze vrijwilligers zijn ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

In de meeste gevallen is dit haalbaar, altijd in overleg met de locatie.

Bij de Peuterplus zijn alle kinderen (tussen 2 en 4 jaar) welkom bij de Peuterplus! Ouders mogen zelf aangeven naar welke ochtend hun voorkeur uitgaat en hoeveel ochtenden de peuter komt bij VANDAAG! Klik hier voor meer informatie over de Peuterplus. 

Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedere ouder die kinderopvang afneemt heeft recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het inkomen. Benieuwd wat het u kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via [email protected].

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten die ouders maken voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het inkomen van de ouders. U kunt zelf eenvoudig de kinderopvangtoeslag berekenen op www.toeslagen.nl

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen dan voor u ook de kinderopvangtoeslag berekenen. U kunt een offerte aanvragen via [email protected]

Voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag heeft u het LRK-nummer van de locatie nodig. Dit nummer is terug te vinden op de website bij informatie over de specifieke locatie. Ook is het LRK-nummer te vinden in het Landelijk Register Kinderopvang www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Elk jaar stuurt VANDAAG eind februari eenmalig de jaaropgave naar alle ouders die in het voorgaande jaar kinderopvang bij ons hebben afgenomen.