Meest gestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind(eren) inschrijven?

U kunt een inschrijfformulier opvragen bij het kantoor via [email protected] of telefonisch via 0512 - 79 00 11.

Uit welke opvangpakketten kan ik kiezen?

Wat is een dagdeel?

Bij VANDAAG werken we met dagdelen. Een dagdeel op de BSO loopt vanaf einde schooltijd tot 18.30. U kunt uw kind(eren) vanaf 17.00 uur ophalen. Bij het KDV is een dagdeel 6 uur

Kan mijn kind(eren) eerst een middag proefdraaien?

Het is mogelijk om voorafgaand aan de start van de opvang uw kind(eren) een middag of een paar uur te laten proefdraaien op de locatie. Op deze manier kan uw kind rustig wennen en kennismaken met de leidster(s).

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven?

U kunt wijzigingen doorgeven via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens.

Hoe kan ik mijn kind(eren) afmelden (ivm ziekte)?

U kunt afmeldingen doorgeven via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heeft u een inlogcode voor BitCare, dan kunt u het via de BitCare-app doorgeven.

Hoe kan ik een extra dag opvang aanvragen?

U kunt  extra dagen aanvragen via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heeft u een inlogcode voor BitCare, dan kunt u het via de BitCare-app aanvragen.

Is er opvang mogelijk tijdens de schoolvrije dagen?

Tijdens studie(mid)dagen van de school is uw kind van harte welkom op de opvanglocatie! Hiervoor hoeft u niet extra te betalen.

Wat is de opzegtermijn?

Opzeggen kan met een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan per de 1e van de maand. De opzegging moet via de mail ingediend worden.

Hoe komt mijn kind van school naar de opvanglocatie?

VANDAAG werkt nauw samen met Kijlstra Personenvervoer. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en een certificaat Eerste Hulp voor kinderen. Naast taxivervoer werken wij ook met vrijwilligers die kinderen van de school naar de opvanglocaties brengen. Al onze vrijwilligers zijn ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Kan mijn kind tijdens de opvang naar zwemles of sport?

In de meeste gevallen is dit haalbaar mits het niet verder dan 7 km van de locatie is.

Mag mijn peuter naar de Peuterplus bij VANDAAG of is dat alleen voor kinderen die naar het kinderdagverblijf gaan?

Bij de Peuterplus zijn alle kinderen (tussen 2 en 4 jaar) welkom bij de Peuterplus! Ouders mogen zelf aangeven naar welke ochtend hun voorkeur uitgaat en hoeveel ochtenden de peuter komt bij VANDAAG! Klik hier voor meer informatie over de Peuterplus. 

Is kinderopvang duur?

Dat hangt af van uw persoonlijke situatie. Iedere ouder die kinderopvang afneemt heeft recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het inkomen. Benieuwd wat het u kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via [email protected].

Hoe kan ik de kinderopvangtoeslag berekenen?

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten die ouders maken voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het inkomen van de ouders. U kunt zelf eenvoudig de kinderopvangtoeslag berekenen op www.toeslagen.nl

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen dan voor u ook de kinderopvangtoeslag berekenen. U kunt een offerte aanvragen via [email protected]

Waar vind ik het LRK-nummer van een locatie?

Voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag heeft u het LRK-nummer van de locatie nodig. Dit nummer is terug te vinden op de website bij informatie over de specifieke locatie. Ook is het LRK-nummer te vinden in het Landelijk Register Kinderopvang www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Hoe kan ik mijn jaaropgave aanvragen?

Elk jaar stuurt VANDAAG eind februari eenmalig de jaaropgave naar alle ouders die in het voorgaande jaar kinderopvang bij ons hebben afgenomen.