Informatie voor ouders mbt noodopvang Corona

Op last van de overheid is de kinderopvang tot en met 6 april 2020 alleen geopend voor ouders met vitale beroepen. Kinderopvang en onderwijs bieden gezamenlijk deze opvang aan.  Behoort u tot de doelgroep “vitale beroepen” en heeft u opvang nodig? Hieronder staat hoe u deze opvang aan kunt vragen.

 

KDV:

Op dit moment bieden wij deze opvang aan op twee locaties: KDV Suderhiem in Drachten en KDV Broeksterwâld. Heeft u opvang nodig voor uw kind tussen 0-4 jaar? Mail dan naar [email protected] of bel/app naar 06- 28 34 68 69. Geef hierbij aan op welke locatie u opvang wenst.

BSO:

De coördinatie van de noodopvang ligt bij de scholen. Neem contact op met de directeur van uw basisschool en deze zal in samenwerking met ons de opvang verzorgen. Samen met de school voeren wij deze noodopvang uit op school (dus niet op onze reguliere locaties). Doel is om tijdens deze noodopvang het onderwijs (op afstand/digitaal) te ondersteunen. De kinderen bij de noodopvang krijgen hetzelfde aanbod als de kinderen thuis. Mocht u uw school niet kunnen bereiken neem dan contact met ons op via [email protected] of via 0512 – 79 00 11

Terug