Duurzaamheid

De kinderen zijn de toekomst en vanuit VANDAAG zijn wij hier verantwoordelijk voor. Ook in de keuzes die wij maken zie je dit terug en duurzaamheid is een belangrijke waarde binnen VANDAAG. 

Think before your print

De keuzes die bij VANDAAG gemaakt worden, zijn voor de toekomst. Wij zijn zuinig op ons personeel, de kinderen van VANDAAG, onze leefomgeving en natuur. Wanneer wij naar buiten gaan met de kinderen laten we dit ook zien. Hoe kleurrijk en mooi de natuur is. We nemen bladeren en takjes mee om te knutselen en werken met wat we tegenkomen. En hier komen de mooiste creaties uit! 

Ze kunnen in alle vrijheid kiezen wat bij hun past en hier gaan we mee aan de slag. We kijken bewust naar wat er is en hoe we langer van dingen kunnen genieten. Met een bewust inkoopbeleid blijven materialen en speelgoed langer bij ons in omloop. Wanneer we samen tussen de middag een broodje eten, zorgen we ervoor dat de boterhammen belegd zijn met gezond en verantwoord lekkers. 

En over die natuur gesproken. We printen het liefst zo weinig mogelijk, zodat onze bossen lekker groen blijven. Alleen wij maken dit verschil niet, maar die verantwoordelijkheid pakken wij wel. 

De locaties van VANDAAG

Bijna alle locaties van VANDAAG vind je in bestaande gebouwen, over duurzaam gesproken. Als onderdeel van een Integraal Kind Centrum, schoolgebouw of wijkcentrum creëren wij een veilige en fijne omgeving voor de kinderen. Door deze unieke combinaties kunnen wij opvang bieden als geen ander. Met fijne buitenlocaties, leuke uitstapjes naar de kinderboerderij De Naturij (tip: hier hebben wij ook een locatie) of wat dacht je van een show in De Lawei. Je raadt het al, hier zitten wij ook. 

Wanneer VANDAAG onderdeel is van een Integraal Kind Centrum zijn er meerdere voorzieningen aanwezig voor kinderen op deze locatie. Dit maakt het dé plek om te leren, te spelen, te ontwikkelen en te ontmoeten.