Integraal Kind Centrum

In het Integraal Kind Centrum komt alles samen; leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hier terecht voor onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en overige activiteiten die bijdragen aan hun ontwikkelen. 

Een plek voor de toekomst 

Onze kinderen zijn de toekomst en in deze centra vind je alles wat er nodig is voor een brede ontwikkeling. En plek voor creativiteit en ingericht voor de kinderen van vandaag. Niet voor niets sluit VANDAAG zich graag aan bij dit soort initiatieven. 

Door de handen ineen te slaan en krachten te bundelen, wordt er gewerkt vanuit één pedagogische visie. Ondanks het feit dat er vaak meerdere organisaties aangesloten zijn bij een IKC, betekent dit dat iedereen een gezamenlijke missie heeft. Doordat het aanbod zo breed is, kunnen de kinderen de gehele dag terecht in het IKC. Na school ben je hup, zo op locatie bij de buitenschoolse opvang en andersom. Ook wanneer er al gebruik wordt gemaakt van de kinderdagopvang is de overgang naar de basisschool kleiner, omdat dit allemaal binnen één gebouw is. Dit draagt bij aan het vertrouwen en veilige gevoel. 

VANDAAG Kinderopvang

Op sommige locaties is VANDAAG al gevestigd in een centraal gelegen IKC. Ontdek hier of dit ook voor jullie locatie geldt. Ook hier vind je kleine groepen met vaste gezichten. Zo ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en is deze manier van werken ook doorgevoerd binnen het hele IKC. Want zo is er geen groep, maar een gebouw vol vertrouwde en bekende gezichten die de kinderen blijven tegenkomen wanneer ze opgroeien.

Zo is VANDAAG er voor ieder kind, van iedere leeftijd.