Wij steunen Sam&

Bij VANDAAG Kinderopvang geloven we in de impact die we samen kunnen maken. Daarom steunt VANDAAG Sam& als goed doel! We doneren maandelijks €1,- per kind aan deze geweldige stichting.

Over Sam&

Sam& is een stichting die zich inzet voor kinderen in Nederland die opgroeien in armoede. Hun missie is om alle kinderen de kans te geven zich optimaal te ontwikkelen, ongeacht de financiële situatie van hun gezin. Dit doen ze door praktische hulp te bieden, zoals het verstrekken van schoolspullen, het mogelijk maken van sport- en cultuuractiviteiten en het organiseren van vakanties voor kinderen die dit anders niet zouden kunnen ervaren.

Waarom Sam&?

De keuze om Sam& te steunen is voor ons een vanzelfsprekende. Bij VANDAAG Kinderopvang draait alles om het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. We vinden het essentieel dat alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, gelijke kansen krijgen om te groeien en te leren. Door Sam& te steunen, kunnen we direct bijdragen aan een betere toekomst voor veel kinderen in Nederland.

Hoe werkt het?

Voor elk kind dat bij VANDAAG Kinderopvang is ingeschreven, doneren we maandelijks €1,- aan Sam&. Deze donaties helpen de stichting om hun belangrijke werk voort te zetten en nog meer kinderen te bereiken. Het is een kleine bijdrage die een groot verschil kan maken.

Samen maken we het verschil

We zijn trots op onze samenwerking met Sam& en hopen dat dit initiatief niet alleen de kinderen ten goede komt, maar ook een groter bewustzijn creëert over kinderarmoede in Nederland. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een wereld waarin ieder kind een eerlijke kans krijgt.

Voor meer informatie over Sam& en hoe je zelf kunt bijdragen, bezoek hun website www.samenvoorallekinderen.nl.