Veelgestelde vragen

Dit kan heel eenvoudig via het inschrijfformulier! Mail hiervoor naar info@kindvandaag.nl of bel ons op 0512 - 79 00 11.

Bij VANDAAG werken we met dagdelen. Een dagdeel op de BSO loopt vanaf einde schooltijd tot 18.30. De kinderen kunnen vanaf 17.00 uur opgehaald worden. Bij het KDV is een dagdeel 6 uur en een hele dag 11 uur.

Het is mogelijk om voorafgaand aan de start van de opvang een middag of een paar uur proef te draaien op locatie. Leuk en fijn om alvast rustig kennis te maken en te wennen!

Je kunt wijzigingen doorgeven via de ouderapp van Bitcare of als dat niet lukt bij de leidster op de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens.

Je kunt afmeldingen doorgeven via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heb je een inlogcode voor BitCare, dan kun je het via de BitCare-app doorgeven.

Je kunt extra dagen aanvragen via de locatie. Zie locaties voor de contactgegevens. Heb je een inlogcode voor BitCare, dan kun je het via de BitCare-app aanvragen.

Tijdens studie(mid)dagen van de school is je kind van harte welkom op de opvanglocatie! Indien de studiedag valt op een middag dat jouw kind al op de BSO komt hoef je hiervoor niet extra te betalen.

Opzeggen kan met een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan per de 1e van de maand. De opzegging moet via de mail ingediend worden.

Wij zijn gesloten op nationale feestdagen, zoals

  • nieuwjaarsdag
  • 2e paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag (Let op: 1 keer in de vijf jaar gesloten)
  • Hemelvaartsdag
  • 2e pinksterdag
  • 1e Kerstdag

Afwijkende sluitingstijden:

  • Kerstavond sluiten we om 17.00 uur
  • Oudejaarsavond sluiten wij om 17.00 uur

VANDAAG werkt nauw samen met Kijlstra Personenvervoer. Alle chauffeurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en een certificaat Eerste Hulp voor kinderen. Naast taxivervoer werken wij ook met vrijwilligers die kinderen van de school naar de opvanglocaties brengen. Al onze vrijwilligers zijn ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

In de meeste gevallen is dit haalbaar, altijd in overleg met de locatie.

Bij de Peuterplus zijn alle kinderen (tussen 2 en 4 jaar) welkom. Ouders mogen zelf aangeven wanneer en hoevaak. Klik hier voor meer informatie over de Peuterplus. 

Dat hangt af van je persoonlijke situatie. Iedere ouder die kinderopvang afneemt, heeft recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het inkomen. Benieuwd wat het jouw kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via info@kindvandaag.nl.

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten die ouders maken voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het inkomen van de ouders. Je kunt zelf eenvoudig de kinderopvangtoeslag berekenen op www.toeslagen.nl

Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via info@kindvandaag.nl

Voor het aanvragen van de kinderopvangtoeslag heb je het LRK-nummer van de locatie nodig. Dit nummer is terug te vinden op de website bij informatie over de specifieke locatie. Ook is het LRK-nummer te vinden in het Landelijk Register Kinderopvang www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Elk jaar stuurt VANDAAG eind februari eenmalig de jaaropgave naar alle ouders die in het voorgaande jaar kinderopvang bij ons hebben afgenomen. Niet ontvangen? Mail dan naar info@kindvandaag.nl