Werken bij ons

Vacature pedagogisch medewerker BSO Rinsumageest

VANDAAG kinderopvang is een groeiende organisatie. Voor een nieuw op te starten locatie in Rinsumageest zijn we op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die samen met ons de BSO wil opstarten op zeer korte termijn. Herken jij je in het onderstaande? Misschien is werken bij VANDAAG kinderopvang dan iets voor jou!

·        Je hebt hart voor kinderen en onderneemt graag iets met ze.

·        Je bent zelfstandig en neemt graag initiatieven.

·        Je beschikt over een passende beroepskwalificatie.

·        Je denkt ‘out of the box’.

·        Je staat achter de visie van VANDAAG kinderopvang en draagt deze uit naar kinderen en ouders.

·        Je vindt het leuk om iets met de kinderen te ondernemen.

·        Je houdt rekening met de verschillen tussen kinderen en sluit hierbij aan.

·        Je bedenkt activiteiten die ‘out of the box’ zijn en draagt onze visie uit naar de kinderen en ouders. Dit betekent dat je met de kinderen vooral sportief bezig bent, de natuur in trekt en kinderen bekend maakt met cultuur.

·        Je beschikt voer een passende beroepskwalificatie (min. denk/werkniveau MBO 4).

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs.

VANDAAG kinderopvang werkt met kleine locaties en zelfsturende teams. Dat betekent dat je ook verantwoordelijk bent voor zaken als planning, inkopen en PR op de locatie waar je werkt. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en initiatief neemt.

In eerste instantie gaat het om minimaal 13,5 uur; 3 middagen in schoolweken. En 3 hele dagen in de vakantieweken. Zodra er behoefte komt aan Voorschoolse opvang komen die uren er ook bij.

Geïnteresseerd in zo’n afwisselende baan? Stuur dan voor 6 september 2019 een brief met je motivatie en een CV naar [email protected]. Op 10 september is er een sollicitatiebijeenkomst van 10.00- 11.00.

Ga terug


vacature-pedagogisch-medewerker-bso-rinsumageest