KDV De Folgeren

KDV De Folgeren

De Frisia 22
9207 CW, Drachten
Tel. 06-29598851
LRK-nummer 175907894

Ilona

Emese

Regina

Vandaag Kinderdagverblijf De Folgeren is een kleinschalig kinderdagverblijf wat in het begin van een gezellige woonwijk ligt. Wij beschikken over een uitdagende groepsruimte met een mooie grote tuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De groepsruimte biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

De kinderen zullen van de pedagogisch medewerkers normen en waarden mee krijgen die gebaseerd zijn op Bijbelse principes. Lief voor elkaar zijn, respect hebben voor elkaar, elkaar helpen, eerlijk en geduldig zijn en het hebben van een positieve en liefdevolle houding.
Elk seizoen is weer een nieuwe ervaring, waardoor kinderen steeds meer leren van en over de natuur. De kinderen gaan dagelijks naar buiten om te spelen en de natuur te ontdekken. De natuur wordt ook naar binnen gehaald.

Elke maand staat een thema centraal waar verschillende activiteiten aan gekoppeld worden. Wij gebruiken hiervoor de methode Piramide. Iedere dag worden er activiteiten aangeboden. Bij de activiteit gaat het om de ervaring die het kind krijgt tijdens de activiteit.

Kinderdagverblijf de Folgeren in Drachten is een kleinschalig kinderdagverblijf waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen, hun talenten kunnen ontdekken en vooral hun zelf kunnen zijn. Want elk kind is uniek. Niet bezig hoeven zijn met gisteren, geen zorgen over morgen maar genieten van VANDAAG!


Terug naar alle locaties