Christelijke KDV Suderhiem

Christelijke KDV Suderhiem

't Suderhiem 35-10
9203 HS, Drachten
Tel. 0512-790079 (bereikbaar tijdens KDV uren)
LRK-nummer 398215923

Jelly

Yvonne

Elise

Yaela

Celine

Marije

Jitske

Minke

Locatie Suderhiem is een kinderdagverblijf met een mooie grote tuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken! Wij bieden kinderen een rustige maar uitdagende omgeving. Met een speciale hoek voor baby’s, een kinderatelier, maar ook een peuterruimte waar peuters wat extra uitdaging krijgen.

Christelijke identiteit
Bij locatie Suderhiem staan de christelijke waarden en normen centraal. In het dagelijkse ritme geven we uiting aan het christelijke geloof. We beginnen de dag met een openingslied en lezen hierbij een boekje gebaseerd op een verhaal uit de Bijbel. Voor en na de broodmaaltijd bidden en danken we met de kinderen.

De activiteiten die we aanbieden zijn geïnspireerd door LEEF!, een christelijk programma voor de kinderopvang. Het programma LEEF! gaat aan de slag met vier geestelijke thema’s die een stevige basis leggen.

God houdt van je
God zorgt voor je
God helpt je
God is bij je

LEEF! maakt gebruik van onderwerpen die passen bij de belevingswereld van kinderen. Zo kun je denken aan thema’s als: delen, feestvieren, eten en drinken, vervoersmiddelen, kleding, dieren, een baby, jaloers zijn, samen spelen, alleen zijn, en meer.
LEEF! draagt bij aan de geestelijke vorming, sociaal-emotionele ontwikkeling, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling, voorbereidend rekenkundig inzicht en andere vaardigheden die passen bij de leeftijd van het kind.

Vandaag biedt niet alleen opvang maar ziet zichzelf ook als mede opvoeder. Daarom bieden wij wekelijks (gratis) “Muziek op Schoot” aan. Deze muzieklessen worden gegeven door Simone Kampherbeek.

Daarnaast bieden wij 5 ochtenden per week Peuterplus aan voor de peuters om ze op een speelse manier voor te bereiden op de basisschool! Meer informatie via [email protected]


Terug naar alle locaties