BSO

VANDAAG buitenschoolse opvang

Ook op onze buitenschoolse opvang vind je kleine groepen met vaste leidsters. Zo krijgt ieder kind persoonlijke aandacht en kan er kindgericht worden gekeken wat er nodig is. VANDAAG biedt ook voorschoolse opvang op een aantal locaties. Voor de vroege vogels betekent dit dan onze deuren al open zijn vanaf 6.30 uur. Na school worden de kinderen opgehaald en zijn er volop activiteiten waar plezier en ontdekken voorop staat. 

Op onze prachtige locaties zijn er voor alle leeftijden volop mogelijkheden om te spelen, ontdekken en te leren. Voor kinderen die net naar de basisschool gaan of die al bijna de stap maken naar de middelbare school. VANDAAG is er voor iedereen! 

VANDAAG ontwikkelt mee

Door de persoonlijke benadering is VANDAAG uitdagend voor iedere leeftijd. Elke dag staat in het teken van nieuwe activiteiten, gekoppeld aan een thema. Knutselen, sport en spel of lekker de natuur in. Aanbod genoeg en onze leidsters bruisen van het enthousiasme en inspiratie. Door hun ervaring en kennis is VANDAAG een veilige omgeving, waar je jezelf kunt zijn en je vrij kunt voelen. 

Wij geven niet alleen de kinderen het vertrouwen om zich vrij te ontwikkelen wie ze zijn, maar dit zie je ook terug bij de locaties van VANDAAG. Alle locaties zijn zelfsturend, waardoor iedere locatie de vrijheid heeft om zich te ontwikkelen tot dé opvang bij jou in de omgeving waar jij je met gerust hart je kinderen brengt. En het is bijna een belofte, want na een dag vol spelen, plezier en leren vertrekken alle kinderen met een glimlach

Wees welkom! 

Kom gezellig een keer langs om kennis met ons te maken. Al onze locaties zijn het hele jaar open met uitzondering van officiële feestdagen en schoolvakantie. Want het is niet voor niets buitenschoolse opvang 😉 Maar ook hiervoor is een oplossing.Tijdens de schoolvakanties is de zogenaamde 'vakantie BSO' open. 

Praktische zaken

Zoals gezegd zijn wij het hele jaar tijdens schooldagen open, tot 18.30 uur. De kinderen kunnen tussen 17.00-18.30 uur opgehaald worden. Op een aantal locaties is voorschoolse opvang mogelijk, zoals bij De Trisken, De Swetten en Boelenslaan. Bekijk hier of jouw locatie ook voorschoolse opvang biedt! Dit betekent dat de deuren al om 6.30 uur open zijn. 

Tijdens schoolvakanties zijn wij er ook op bepaalde locaties. Neem voor meer informatie contact op met de leidsters. De opvang is dan open vanaf 8.00 uur en tussen 16.30 en 18.30 kunnen de kinderen opgehaald worden. 

Wees welkom en hopelijk zien we jullie binnenkort!